ExclusivȘocȘtiri

Soția lui Florin Salam îmbrăcată cu haine de mii de euro, vezi ce bolid conduce frumoasa brunetă

Iubita celebrului manelist Florin Salam a început să aibă apariții din ce în ce mai impresionante. Recent, Roxana Dobre a “răvășit” Bucureștiul cu un super-bolid de lux și cu un outfit de mii de euro. StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de revistă.

Zilele trecute, StiriMondene.info, a întâlnit-o pe Roxana Dobre, frumoasa iubită a vestitului Florin Salam, supranumit ”Regele manelelor”,  în zona Floreasca din Capitală.

“Regina” lui Florin Salam a reușit să întoarcă toate privirile în momentul în care a coborât din bolidul de lux, care se pare că a fost primit în dar chiar de la celebrul ei partener de viață. După ce și-a parcat regulamentar Mercedesul cu numere de Elveția, Roxana Dobre și-a etalat, în toată splendoarea, outfit-ul sofisticat.

Într-un costum alb cu tente bărbătești, pe care l-a asortat cu o pereche de adidași Yeezy Boost de 2.400 de euro, bijuterii de aproximativ 19.500 de euro, și cu ochii acoperiți de o pereche de ochelari de soare de la Christian Dior, de aproximativ 450 de euro, sexoasa iubită a lui Florin Salam, într-o formă de invidiat, a pășit grăbită spre un atelier de modă.

Nu-i de mirare că Florin Salam este unul dintre cei mai invidiați bărbați din showbiz-ul românesc. Roxana Dobre se mândrește cu un fizic de invidiat și concurează cu succes la titlul de “cea mai sexy mămică” din lumea mondenă.

Roxana Dobre, apariție de revistă: Mercedes top, ochelari Christian Dior (450 €) & adidași Yeezy Boost (2.400 €), bijuterii de aproximativ 19.500 de euro
Roxana Dobre, apariție de revistă: Mercedes top, ochelari Christian Dior (450 €) & adidași Yeezy Boost (2.400 €), bijuterii de aproximativ 19.500 de euro

Cadou de la ”elvețian”?!

Un celebru afacerist ”elvețian” nu și-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru ”Regele manelelor”. Florin Salam este, potrivit surselor  site-ul nr. 1 din România, idolul lui. Îl iubește necondiționat, iar după botezul micuțului Simon Ștefan a ținut să-i facă un cadou celebrului artist. Potrivit informațiilor noastre, i-ar fi oferit cântărețului un Mercedes S!

Florin Salam ar fi acceptat pe loc darul, însă nu se bucură personal de el. Pentru că superbul autoturism este condus de Roxana Dobre, partenera de viață a manelistului. Bruneta este, în prezent, din toate punctele de vedere, mulțumită de situația în care se află. Are o familie fericită, copii frumoși și trăiește într-un lux orbitor.

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună trei copii

Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând. Artistul ar intenționa să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]