Știri

Microbuzul implicat în carnagiul din Ialomița transporta spre muncă angajatele unui magazin Mega Image

Un accident grav a avut loc în această dimineață, în Ialomița, după ce șoferul unui TIR a adormit la volan și a intrat într-un microbuz plin cu navetiști. Victimele, majoritatea femei, au fost luate de acasă de microbuzul care trebuia să le ducă la locul de muncă în București, în această sâmbătă dimineață. 

Potrivit unor rude ale victimelor, femeile aflate în microbuz se îndreptau către muncă, toate fiind angajate ale lanțului de magazine Mega Image din București.

Din păcate, destinul a avut alte planuri, iar femeile nu au mai ajuns niciodată la muncă. Zece persoane, între care și șoferul TIR-ului care a intrat în microbuz, și-au pierdut viața în mod tragic. În microbuz se aflau 16 persoane, iar nouă dintre acestea și-au pierdut viața pe loc în urma impactului nimicitor, scrie observator.tv.

Autoturismele s-au făcut praf și, atât TIR-ul, cât și microbuzul au ajuns pe câmp în urma impactului. Alte patru victime au fost transportate de urgență la spitalele Floreasca și Bagdasar Arseni, cu multe traumatisme și hemoragii interne.

Accidentul din această dimineață din județul Ialomița poate fi catalogat drept unul dintre cele mai grave petrecute în țara noastră în ultimii ani. Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului de TIR, care a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de microbuzul care ar fi circulat regulamentar. A fost activat Planul Roșu de Intervenție și în total 17 oameni au fost implicați în accident.