Știri

Atac terorist in sediul poliției din Paris. Vezi bilanțul morților și autorul masacrului

Momente de teroare s-au derulat în sediul central al poliţiei din Paris în această după-amiază! Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat doi poliţişti care i-au ieșit în cale. În urma unei operațiuni fără precedent, autorul masacrului a fost anihilat.

Atac în sediul central al poliţiei din Paris: 5 morți, inclusiv autorul masacrului

Bilanţul atacului produs astăzi în sediul Poliţiei din Paris a ajuns la patru morţi, informează postul francez de televiziune BFM TV. Presa de peste hotare relatează și că autorul mascrului a fost ucis.

Loic Travers, liderul sindicatului poliţiştilor de la Paris, a declarat că atacatorul era un fost angajat al Poliţiei, iar motivul atacului este încă necunoscut. “A lucrat cu noi peste 20 de ani”, a spus Loïc Travers despre atacator.

Unul dintre cei doi poliţişti răniţi în urma atacului de joi de la sediul Poliţiei pariziene a decedat, a informat un reprezentant al Sindicatului Poliţiei, citat de agenţia Reuters. “Un coleg a murit în urma atacului. Un alt coleg se află în stare de şoc (…), iar autorul atacului a fost împuşcat de către un alt poliţist”, a declarat Loic Travers, liderul sindicatului poliţiştilor de la Paris pentru BFM TV.

UPDATE 15:10 – Cel puţin doi poliţişti au fost răniţi joi după ce un bărbat i-a atacat cu un cuţit în incinta sediului Poliţiei din capitala Franţei, Paris, potrivit site-ului France 24.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, atacatorul a fost ucis. Postul francez de televiziune BFM TV informează că unul dintre poliţişti se află în stare gravă după atac. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei pariziene a refuzat pentru moment să comenteze incidentul.

Potrivit presei franceze, ministrul de Interne, Christophe Castaner, urmează să se deplaseze la faţa locului. Autorităţile au izolat perimetrul, care include şi staţia de metrou Cité. Aceasta a fost închisă, din raţiuni de securitate.