Vedete

Smiley, surprins gol în pat lângă o brunetă focoasă

Fanii lui Smiley au rămas mirați după ce au văzut poza ce poză a publicat pe Facebook artistul lor preferat: dezbrăcat, într-un pat, lângă o altă femeie decât iubita lui, Gina Pistol. A avut însă o explicație pentru asta. 

Buna dimineata! e weekend. uite asa m-am trezit”, a fost mesajul care a însoțit poza publicată de Smiley. Reacțiile fanilor au fost amuzante, âinând cont că în poză nu apare Gina Pistol, iubita lui, ci o altă femeie. Însă nici bărbatul din acea ipostază nu este Smiley, ci este vorba de un trucaj care anunța lansarea celui mai nou videoclip al artistului.

Filmările pentru noul videoclip au avut loc în deșert, la aproape 50 de grade Celsius, la Salvation Mountain, in SUA. ”My Love” se vrea a fi o piesă-terapie pentru orice relație de iubire.

Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, spune Smiley.

Piesa a fost scrisă în Statele Unite ale Americii, alături de compozitori care au făcut muzică pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.

Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, spune Smiley.

”My Love” este o piesă banku, un stil muzical nou, care sună ca un mix de reggae, dancehall și pop.

Bomba cu fitil, mai vrem piese în engleza

Un artist care știe că muzica e arta de a comunica un sentiment frumos ?și un bărbat care vrea să iubească să facă fericită o femeie? Succes! Hit să fie! ?️????

Cred că e cazul sa se știe și peste granițe cine este Smiley, bravo serifff?