Știri

Ultima dorință a șoferului de TIR înainte să moară în accidentul înfiorător din Ialomița

Au apărut noi informații în accidentul înfiorător, înregistrat în această dimineață pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomița. Șoferul care a provocat carnagiul a condus toată noaptea tirul și, în urma anchetei deschisă de polițiști, a fost descoperită ultima lui dorință înainte să moară.

Ultima dorință a șoferului de TIR înainte să moară în accidentul înfiorător din Ialomița

Șoferul mastodontului plecase ieri, la ora 16:00, din Târgu-Jiu și urma să ajungă în localitatea ialomițeană Ciulnița. Conform unor date din anchetă, el a condus toată noaptea și se grăbea acasă pentru ca, ulterior, să pornească spre o baltă, unde își dorea să pescuiască.

Bărbatul transporta pene de pasăre în camion, iar în această dimineață, cu numai câțiva kilometri înainte de locul cumplitului accident din localitatea Sfântu Gheorghe, Ialomița, el a oprit ca să bea o cafea. Din nefericire, a adormit la volan și a provocat un carnagiu la câțiva kilometri de destinație. 10 oameni au murit, după ce, scăpat de sub control, tirul a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un microbuz plin cu oameni. Alte șapte persoane au fost rănite în urma impactului violent.

Victimele accident teribil din Sfântu Gheorghe erau angajate ale unui supermarket din Capitală și făceau zilnic naveta către București.