Știri

Ciocnire tragica în Hunedoara, după ce un microbuz și un tir s-au ciocnit!

Două persoane au murit și două au fost rănite grav în județul Hunedoara, vineri dimineață, după ce un microbuz a depășit într-o zonă interzisă și s-a ciocnit cu un TIR. Potrivit Poliției Hunedoara, accidentul a avut loc vineri dimineață pe DN66, în comuna Băcia.

Șoferul unui microbuz care circula din direcția Petroșani-Simeria a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un TIR. În urma impactului, șoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, și o femeie din microbuz, de 47 de ani, au murit, iar alte două femei din microbuz au fost grav rănite. Traficul este blocat.

Șoferul microbuzului a depășit într-o zonă interzisă

Impactul a fost atât de violent încât a fost nevoie ca echipele de descarcerare să intervină.

„Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara și un TIR de Harghita 4 victime, un bărbat şi 3 femei. Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, și o femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alți 2 răniţi, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior su fost transportate la UPU Deva. Șoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune”, a anunțat și ISU Hunedoara.