Știri

Criminalul din Piața Constituției, căutat fără încetare!

O acţiune a poliţiei în care sunt implicate zeci de echipaje – fiind făcute mai multe percheziţii – are loc, chiar în această dimineaţă, în zona Petricani – Lacul Tei, din Capitală, pentru capturarea unui bărbat care este suspect în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei.

”La această oră este în desfăşurare o activitate a Poliţiei Capitalei. Sunt efectuate mai multe percheziţii domiciliare”, a transmis Poliţia Capitalei, conform stiripesurse.ro.

Surse din Poliţie au afirmat că scopul acţiunii – care are loc în zona Petricani – Lacul Tei – este capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în altercaţia care a avut loc în Piaţa Constituţiei. În data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi – prin apel 112 – în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

Un bărbat a murit din cauza rănilor suferite

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, la rândul său, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

“A fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopţii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă”, anunţa, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.