ȘocȘtiri

Caz șocant, o fetiță de 12 ani a fost supusă la perversiuni teribile de trei băieți

O fetiță în vârstă de 12 ani din comuna doljeană Apele Vii, ar fi fost batjocorită de trei tineri, însă, mama acesteia susține că poliția din localitate nu mișcă un deget pentru a lămuri situația.

Tragedia ar fi avut în perioada mai – iunie, dar ancheta n-a avansat, potrivit Gazeta de Sud.

„Eu am fost plecată la muncă, ca şi soţul meu. Cei trei copii ai mei au rămas în grija soacrei mele. După ce m-am întors, am aflat că fata cea mare, cea de 12 ani, a fost batjocorită de trei băieţi. Acum trei luni am depus plângere la poliţie şi nu s-a întâmplat nimic. Am înţeles că doi dintre ei au recunoscut, dar dosarul este tot la poliţie. Am fost la psiholog, la medicina legală, am făcut tot ce am putut. Este o bătaie de joc ce se întâmplă. Nu ştiu ce se aşteaptă, ce se vrea. Eu doar caut să găsesc dreptate pentru copilul meu”, a declarat mama fetiței.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că dosarul e în lucru.

„Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale ce se impun”, au precizat oamenii legii.

Surse judiciare au confirmat parţial cele susţinute de mama fetei de 12 ani. Cei doi minori ar fi recunoscut că au întreţinut raporturi sexuale cu minora de 12 ani, însă cu consimţămânul ei.

Tânărul de 24 de ani nu a recunoscut comiterea faptelor. Anchetatorii mai susţin că, până în prezent, nu a fost identificat nici un martor care să susţină cele sesizate.