Știri

Vremea in România! Care sunt atenționările ANM!

Oficial, suntem în a doua lună de toamnă, dar… se pare că în locul ploilor, vom avea ninsori! Reprezentanții de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat cum  va fi vremea în România săptămâna viitoare, având în vedere că gradele vor scădea în termometre sub 0 grade Celsius. 

Vin ninsorile! ANM: cum va fi vremea în România săptămâna viitoare

Începutul de săptămână aduce temperaturi negative și ninsori în unele zone din țara noastră. Dacă până acum vremea a fost rece, de acum încolo va fi şi mai frig! Începutul de săptămână aduce temperaturi negative pe timpul nopţii şi ninsori la munte.

Daca ati simtit frigul din acest weekend, aflati ca la inceputul saptamanii viitoare va fi si mai rece. Maine, regiunile vestice, nordice şi centrale vor fi cele mai friguroase. In aceste zone nu vor fi mai mult de 10 grade celsius, relatează observator.tv.

Norii si ploile vor fi prezente în mare parte din ţară. La munte vorbim de fenomene autentice de iarnă cu vânt, lapoviţă, ninsori şi chiar strat de zăpadă.  Luni, vremea va deveni deosebit de rece, iar noptile vor fi şi mai reci, minimele vor fi chiar negative. Vestea buna este ca de miercuri incepem sa ne mai dezghetam, vor fi temperaturi in crestere in toata tara, de peste 22 grade