ExclusivȘoc

Milionarul irakian, sub acoperire prin Bucuresti!

Tomah Khaled Alsamarra’i este proprietar de hoteluri și are lanț de magazine, însă, spre deosebire de fiul său, merge prin București ”sub acoperire”. Dacă Ahmed, fiul cel mare, are mașini de un milion de euro, multimilionarul irakian se plimbă cu un Maybach de ”numai” 100 mii. StiriMondene.info, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu celebrul om de afaceri.

Ahmed Khaled Alsamarra’i (23 de ani) obișnuiește să umble prin Capitală cu mașini care valorează o avere. “Bijuteriile” sunt, ce-i drept, ale familiei, dar tânărul le conduce atunci când îi poftește inima. De regulă, răvășește orașul cu un Porsche Panamera S estimat la 250.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 100.000 de euro, un Mercedes Maybach de 150.000 de euro, un Mercedes G AMG 63 V 8 de 150.000 de euro, dar și cu unele un pic mai “ieftine”, un Audi A4, de circa 50.000 de euro și un BMW Seria 5 de circa 75.000 de euro.

Ahmed Khaled Alsamarra’i, un afacerist de succes

Tomah Khaled Alsamarra’i este patronul magazinelor SIR, din care face parte și cunoscutul complex comercial din zona Lujerului, dar și al hotelurilor cu același nume. Milionarul a făcut avere din afacerile pe care le derulează în România, iar copiii săi se bucură din plin de succesul în business pe care îl are tatăl lor. Motiv pentru care își merită, fără să exagerăm, supranumele de “Prințișorii SIR”. De precizat că Ahmed, fiul cel mare, a fost deja introdus în afaceri de tatăl său, el fiind acum vicepreședinte al hotelurilor SIR, pe care multimilionarul irakian le deține.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]