ExclusivȘoc

Vezi cum a petrecut ”Mafiotul de la ANIF” marea lovitură…

UPDATE: Surse D.A.S., categoria A (certificate de Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO ca fiind de maximă încredere), ne-au informat că, în urmă cu puțin timp, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, l-a chemat ”la raport” la cabinetul său pe ”mafiotul de la ANIF”, Florin Ionuț Barbu. Site-ul nr. 1 din România vă va ține la curent cum se va încheia ”convocarea” lui Busi la biroul bossului de la CJ Olt.

O întâlnire ”de taină” s-a desfășurat, marți seară, la Trattoria Adagio – chiar lângă Camera de Comerț – între două nume ”grele” din spațiul politico-financiar autohton. Este vorba despre deputatul Marius Iancu și președintele ANIF (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare), Florin Ionuț Barbu, zis ”Busi”. Cei doi s-au întreținut, agreabil, timp de trei ore, iar ”ședința” a fost stropită cu vin roșu și ”afumată” cu trabucuri de calitate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă – în exclusivitate – amănunte de senzație referitoare la legătura dintre Marius Iancu și ”Busi”. Iar scenariul acestei ”ședințe” este cu mult mai stufos decât poate părea la o primă vedere, cu atât mai mult cu cât în ”schemă” este prezent și un alt nume important al… licitațiilor câștigate pe bandă rulantă. Marți seară ar fi fost sărbătorită o “afacere” care se ridică la peste 50 de milioane de euro, în care ar fi inclusă și o ultimă “lovitură”, dată înainte de o preconizată cădere a Guvernului, ca urmare a moțiunii de cenzură. Vă prezentăm, în exclusivitate, filmările care probează, fără dubiu, legăturile dintre celebrele personaje și care ar trebui să conducă la sesizarea organelor abilitate.

Deputatul Marius Iancu și președintele ANIF (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare), au ajuns la Trattoria Adagio la ora 21.00, iar atmosfera a fost una extrem de relaxată, așa cum se cuvine atunci când este vorba despre închiderea, cu succes, a unor ”paranteze financiare” de excepție. S-au consumat trei sticle cu vin roșu, s-au aprins trabucuri de calitate, iar partenerii de dialog au părăsit locația la miezul nopții, după ce discuțiile au fost finalizate, iar happy-end-ul a devenit o realitate incontestabilă. (VEZI ȘI AICI: OANA IOJA, ÎN VÂRSTĂ DE 32 DE ANI, FIICA UNUI CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN ARAD, S-A SINUCIS)

Omul de casă al președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu

Despre deputatul Marius Iancu se spune că este, nici mai mult și nici mai puțin, ”omul de casă” al președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. Tototdată, Marius Iancu este fost director al Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci și fratele primarului de la Valea Mare, iar Marius Oprescu este ”mâna dreaptă” a baronului local Paul Stănescu. Discutăm, după cum se poate observa, despre personaje cu notorietate, care ”învârt” afaceri pe degete și care, de altfel, sunt obișnuite să iasă, tot timpul, pe plus atunci când este vorba despre bani.

Dar ”ițele încurcate” ale afacerii nu se opresc aici. Același deputat Marius Iancu este partener cu nimeni altul decât Vali Țițirigă. Dacă numele nu spune foarte mult, la prima citire, e momentul să spunem că Vali Țițirigă este un privilegiat. Sau, cel puțin, un norocos din punct de vedere financiar. De ce? Fiindcă Vali Țițirigă este cel care câștigă mai toate licitațiile cu greutate în zonă.

Deputatul Marius Iancu și ”Busi”, președintele ANIF, au sărbătorit, cum se cuvine, succesele financiare

”Busi”: ”Trăiți, domnul președinte!”

La un moment dat, președintele ANIF a ieșit din Trattoria Adagio și a purtat, telefonic, o convorbire misterioasă: “Trăiți, domnul președinte, încerc să-l conving pe unul dintre cei care a semnat deja”. Cel la care se referea ”Busi” este, evident, deputatul Marius Iancu, de unde putem trage concluzia că nu întotdeauna lucrurile sunt ceea ce par, iar fiecare parte participantă la discuție are un… rol bine determinat, dezvoltat pe mai multe planuri.

Însă, dacă ținem cont de faptul că Marius Iancu și ”Busi”, președintele ANIF, sunt prieteni la cataramă, astfel de discuții pot fi citite în diferite chei, iar binele comun contează într-un final. Concluzionând, este firesc ca o astfel de ”întâlnire de taină” la vin roșu și trabuc să însemne nu numai sărbătorirea succeselor financiare trecute, dar și a celor… viitoare, cu atât mai mult cu cât Iancu, ”Busi” și Țițirigă sunt un… trio formidabil.

Florin Ionuț Barbu, zis ”Busi”, președintele ANIF, ”raport telefonic”: ”Trăiți, domnul președinte!”

Trio-ul fenomenal Iancu – Țițirigă – ”Busi”

Evident, pot apărea semne de întrebare referitoare la adevărata relație dintre cei trei. Dar este vorba despre un “triunghi” extrem de eficient, din punct de vedere financiar, având în vedere că deputatul Marius Iancu este partener cu… Vali Țițirigă, care câștigă licitații pe bandă rulantă.

Cât despre Vali Țițirigă, acesta este un om de afaceri de succes, câștigând licitații de la ANIF de peste 50 milioane de euro. Și iată cum acest ”triunghi” financiar poate fi privit dintr-o altă perspectivă. (VEZI ȘI AICI: IOANA FILIMON, ACUZATĂ DE FURT! FOSTUL IUBIT TURC A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE)

Deputatul Marius Iancu și președintele ANIF (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare), Florin Ionuț Barbu, zis ”Busi”, la Trattoria Adagio

Vali Țițirigă și licitațiile câștigate ”la foc automat”

Pe data de 13 septembrie a acestui an, omul de afaceri Vali Țițirigă (firma Wagramer Termo 2000 SRL)  dă o lovitură de proporții și câștigă o licitație ”grea” organizată de ANIF – ”Proiectare (unde este cazul), asistenţă tehnică (unde este cazul) și execuție lucrări pentru următoarele sedii aparținând Inspectoratului de Stat în Construcții: Lotul 1 : Execuție lucrări pentru obiectivul de «Efectuare lucrări de reparații capitale respectiv: restaurare, consolidare, modernizare, recompartimentări interioare și extindere, amenajare incintă și împrejmuire, etc. și reparații la corpurile anexă ale sediului Inspectoratului Județean în Construcții Olt» + Lotul 3: Proiectare, asistenţă tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Construire sediu Inspectoratul Județean în Construcții Vâlcea»)”.

Este vorba despre sume impresionante – 1.481.601,79 RON – LOT 1 – si 2.655.923,09 RON – LOT 3. Dar această victorie nu este altceva decât urmarea altor succese financiare spectaculoase, demne de a fi semnalate în context.

06.08.2019”Modernizarea si retehnologizarea infrastructurii de irigații PLOT SPP10 din cadrul OUAI Găneasa, județul Olt” finanţat prin PNDR, – Submăsura 4.3 –
Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice”.

16.07.2019”Proiectare și execuție Reabilitare termica Bloc Central (Corp C1 + Corp C10)”.

31.07.2018”Proiectare și execuție lucrari «Extindere și schimbare de destinatie corp C1 demolare corp C2,C3,C4,C5 la imobil creșa nr.1, în vederea aducerii in
stare de funcționare și desfășurării de activități medicale»”.

28.06.2018”Lucrări de întreținere și reparații în amenajările de îmbunătățiri funciare din cadrul Filialelor Teritoriale ale Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare – Rev. 20″.

Wagramer Termo 2000 SRL a avut și un an 2018 cu ”bucurii” financiare

Una din societăţile holdingului a câştigat un contract de peste 27 de milioane de lei de la ANIF pentru reabilitarea sistemului de irigaţii de la Sinoe, în urma unei licitaţii cu o valoare totală de circa 200 de milioane de lei.

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) a atribuit – pe 18 octombrie 2018 – un contract privind „Execuţia lucrărilor pentru obiectivele de investiţii aflate în administrarea ANIF, din cadrul Programului Naţional de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigaţii din România – etapa I – 4 loturi”. Valoarea estimată, iniţial, a licitaţiei lansate pe 11 aprilie 2018 era de 196.006.404,48 lei, fără TVA, în timp ce valoarea finală a acordurilor încheiate pentru cele patru loturi a fost de 177.802.278,21 lei, fără TVA, conform replicaonline.ro.

Din ofertele primite, ANIF a ales trei câștigători, numai că felia ”suculentă” a fost adjudecată tocmai de… Wagramer Termo 2000 SRL din Slatina (firma lui Vali Țițirigă), care va primi pentru loturile câştigate 67.736.349,51 lei, fără TVA.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va prezenta – în zilele următoare – și alte informații extraordinare, în exclusivitate, despre acest ”triunghi financiar” de succes, cu atât mai mult cu cât legăturile dintre partenri nu pot fi contestate, iar revelațiile sunt pe măsură. Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susțin că ”Busi” deține CARMIN POPSTAR PROD SRL, o firmă apărută peste noapte în oraș, ”la vedere” fiind o spălătorie auto care se află în spatele vămii din Slatina. (VEZI ȘI: CÂŢI BANI A PLĂTIT GINO IORGULESCU. A SCOS DIN BUZUNAR O SUMĂ URIAŞĂ PENTRU MARIO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]