ExclusivȘoc

Ce au decis judecătorii in dosarul lui Victor Slav?

După ce a fost prins pe picior greșit de agenții de la Rutieră, celebrul prezentator de la Kanal D a încercat să-și caute dreptatea în instanță, doar că… Victor Slav a primit o lovitură dură. StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din dosarul fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al StiriMondene.info) a obținut informații uluitoare legate de procesul pe care fostul soț al Biancăi Drăgușanu l-a intentat Poliției Române.

Judecătorii i-au respins plângerea

În această primăvară, celebrul prezentator ar fi fost prins ”în offside” de agenții de la Rutieră în stațiunea Sovata și, în consecință, s-ar fi ales cu o sancțiune destul de usturătoare. La scurt timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a contestat decizia oamenilor legii în instanță, sperând ca dreptatea să fie de partea lui. Magistrații de la Judecătoria Sighișoara i-au respins însă plângerea.

”Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara”, se arată în decizia magistraților.

Victor Slav, amendă usturătoare la Sovata

Victor Slav, prins drogat la volan!

În vârstă de 39 de ani, Victor Slav a fost oprit, în august, pe Autostrada A3 de un echipaj de poliție,  la un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate… prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest, relatează mediasud.ro, iar rezultatul a arătat că acesta consumase substanțe interzise. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Situația delicată a lui Victor Slav se ivea la nici două luni după un alt episod în care fusese prins pe picior greșit în timp ce își conducea bolidul.

Din câte se pare, celebrul prezentator de la Kanal D ar fi urmărit de ghinion. În ultimii doi ani, Victor Slav ar fi primit mai multe amenzi de circulație și a avut permisul suspendat de câteva ori.

Victor Slav a pierdut procesul cu Poliția Română

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, actorul Victor Slav a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman și a lui Jim Porter.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]