ExclusivȘoc

Încă un cuplu cunoscut este pe cale să se despartă. Amna divorțează ?!

Despărțire-bombă în showbiz-ul autohton! După ce v-am prezentat, în premieră, detalii senzaționale despre divorțul dintre Andreea Antonescu și soțul milionar, o altă artistă din industria muzicală românească se pare că ar pune capăt relației pe care o are cu partenerul ei de viață de aproximativ 12 ani. StiriMondene.info vă prezintă, în exclusivitate, amănuntede ultimă oră.

StiriMondene.info a intrat în posesia unor detalii uluitoare despre cea mai recentă despărțire care s-ar petrece pe scena mondenă de la noi din țară. După 12 ani de relație, din care nouă de căsnicie, Amna, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, și soțul ei Cristi Mușat ar fi decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Hotărâți să divorțeze la notar?!

În ultima perioadă, între artistă și partenerul ei ar fi intervenit mai multe neînțelegeri, care ar fi crescut tensiunea în cuplu. Cu toate că ar fi parcurs mai multe etape de împăcare și ar fi încercat să-și repare relația, Amna și Cristi se pare că nu au ajuns la un numitor comun. Chiar dacă pe cei doi îi leagă băiețelul lor de câțiva anișori, aceștia par să fie foarte hotărâți să pună capăt mariajului. Potrivit surselor noastre, cei doi ar intenționa să rupă actul de căsătorie într-un mod extrem de discret, la notar.

”S-au separat în ultima perioadă. Lucrurile dintre cei doi n-au mai mers. Din câte am înțeles, vor să divorțeze la notar, departe de ochii curioșilor și în cea mai mare discreție. Cu toate că între ei nu mai e totul OK, când vine vorba de băiețelul lor lucrurile par că se schimbă”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei.

Amna, una dintre cele mai sexy cântărețe din România

S-au căsătorit în urmă cu nouă ani

Cristi a cerut-o pe Amna de nevastă, pe când se aflau într-o vacanţă, în Egipt, după mai mulți ani de relaţie. Artista a mărturisit că se aştepta la asta, dar Cristi Muşat a ţinut-o pe jar până în ultimul moment.

„Am oficializat relaţia după trei-patru ani. Eram în vacanţă în Egipt şi eram convins că se aşteaptă să fie cerută în căsătorie, aşa că am ţinut-o pe jar până în ultima zi!”, a declarat Cristi, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]