ExclusivȘoc

Așa zisul frate a lui Pepe, declarații șocante!

StiriMondene.info vă prezintă informații de ultimă oră în cazul crimei din Piața Constituției. Romeo Păun, unul dintre cei șase suspecți care au fost arestați pentru omorul comis în centrul Capitalei, i-a șocat pe anchetatori la audieri.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al StiriMondene) a obținut informații incredibile legate de crima care a avut loc în 29 septembrie, în Piața Constituției, în urma unei încăierări de proporții.

”Fratele” lui Pepe, antrenorul de box Romeo Păun, unul dintre cei șase bărbați care au fost arestați în cazul șocantului incident petrecut în zona 0 a Capitalei, a făcut mărturisiri uluitoare în fața anchetatorilor.

A mărturisit că ar fi intrat în depresie

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, fostul pugilist i-a șocat, pur și simplu, pe oamenii legii. Acesta ar fi mărturisit anchetatorilor că a intrat în depresie imediat ce a aflat de la televizor despre faptul că a murit un om în încăierare. Antrenorul de box, care nu ar avea antecedente penale, ar fi luat legătura cu mai multe cunoștințe pentru a le cere ajutorul, fiind conștient că, din moment în moment, oamenii legii vor descinde în forță la el acasă.

Acesta ar mai fi mărturisit că toți prietenii cărora li s-a destăinuit că a luat parte la încăierarea din fața Palatului Parlamentului l-ar fi sfătuit să se predea de urgență autorităților .

Pugilistul Romeo Păun, unul dintre suspecții în cazul crimei din Piața Constituției

Prieten la cataramă cu Pepe!

Romeo Păun este un apropiat al celebrului artist Pepe. Datorită prieteniei strânse dintre cei doi, pugilistul, care este suspect în cazul crimei din Piața Constituției, este cunoscut în oraș drept „fratele” lui Pepe.

”Era cunoscut ca un bărbat extrem de agresiv și care lovea extrem de tare. Romeo nu avea antecedente penale. Atunci când era la antrenamente, Romeo era un sportiv foarte implicat și își dădea interesul. Se pregătea pentru un meci cu un sportiv din Vâlcea. Anul trecut, la Campionatul Național de Box, a reprezentat Dinamo la categoria 75 de kg. În noaptea crimei din Piața Constituției se pare că a mers cu turma”, a dezvăluit o sursă din anturajul lui Romeo Păun, în exclusivitate pentru StiriMondene.info.

Prietenie strânsă cu Pepe

Piața Constituției, supravegheată de autorități!

Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare. Măsurile vin în urma unei încăierari care a avut loc în 29 septembrie, în Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]