ȘtiriVedete

Au început filmarile pentru Exatlon 2019! Află programul când va fi difuzat show-ul la Kanal D

Anunțul a fost făcut în mod oficial: câțiva dintre foștii concurenți de la “Exatlon” România și-au făcut bagajele în mare secret și s-au îmbarcat într-un avion care i-a dus direct în Republica Dominicană! Mai mult, producătorii show-ului au început deja filmările, iar prima ediție va fi difuzată în curând la TV.

Cupa Exatlon 2019 se joacă între Columbia, Mexico, România și Turcia

Gata cu suspansul pentru fanii emisiunii “Exatlon”! Filmările pentru Cupa Exatlon 2019 sunt în plină desfășurare, iar unii dintre cei mai buni concurenți de la “Exatlon Romania” au acceptat provocarea din nou și au mers în Republica Dominicană pentru cea mai tare competiția sportivă-fenomen.

Potrivit reprezentanților de la Kanal D, opt foști concurenți de la “Exatlon” ne vor reprezenta în meciul internațional Cupa Exatlon 2019. Participanții români sunt: Cristina Constatinescu (Kiki), Iuliana Aradi, Larisa Vasile, Mădălina Predoi, Alex Nedelcu, Cristian Pulhac, Iulian Pitea și Ștefan Floroaica, relatează kanald.ro. Cupa Exatlon 2019 se va difuza în curând pe micile ecrane din Mexic.