Știri

Află ce se întâmplă cu show-ul Vocea României! Ce a decis Pro TV?

Luna septembrie este una plină de evenimente în ceea ce privește ”lupta” pentru supremație dusă de posturile TV. Pro TV, Antena 3 și Kanald D au scos pe piață grilele de toamnă, iar primele cifre date publicității sunt elocvente. 

Pro TV a luat ”caimacul” în septembrie, fiind lider incontestabil în ceea ce privește audiențele înregistrate. Postul dă lovitura cu două emisiuni cu ”cârlig” la telespectatori, ”Vocea României” și, bineînțeles, ”Visuri la cheie”. De cealaltă parte, Antena 1 încearcă să țină pasul și le-a propus fanilor ”Chefi la cuțite” și ”Te cunosc de undeva”, iar Kanal D nu se lasă mai prejos, chiar dacă emisiunea ”Îmi place dansul” nu a avut parte de audiența dorită.

Pe segmentul național, Pro TV deține prima poziție a topului în luna septembrie: ”Vocea României” a contabilizat aproape 1,6 milioane de privitori – în medie pe ediție. ”Visuri la cheie” a reușit să obțină, informează paginademedia.ro, o medie de 1,4 milioane de privitori.

”Te cunosc de undeva” – Antena 1 – a ”scos” 1,1 milioane de telespectatori, fiind urmată de ”Chefi la Cuțite”.  ”Îmi place dansul” – Kanal D – nu a înregistrat audiențele așteptate, clasându-se abia pe poziția 18. Emisiunea a fost depășită de ”Puterea Dragostei”, difuzată de același post.