Știri

Mama Luizei Melencu a aflat decizia celor de la DIICOT în cazul amenzii de 5.000 de lei

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu, întrucât aceasta s-a prezentat în cele din urmă la prelevarea de probe biologice, au declarat pentru surse judiciare.

DIICOT anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei Melencu

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) anulează amenda de 5.000 de lei dată Monicăi Melencu, mama Luizei Melencu, întrucât aceasta s-a prezentat în cele din urmă la prelevarea de probe biologice, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Luni, Monica Melencu, mama Luizei Melencu, s-a prezentat la sediul Institutului Național de Criminalistică pentru prelevarea de noi probe biologice și de ADN, la ieșirea femeia acuzând că a fost obligată și amenințată de un comisar de poliție să dea probele. Ulterior, șeful Poliției Române a dispus verificări interne după acuzațiile Monicăi Melencu.

Anterior, Monica Melencu fusese amendată cu 5.000 lei pentru că a refuzat inițial să se prezinte pentru prelevarea probelor biologice.