Știri

Vezi cum, un control de tren a ajung vedeta pe internet!

Un controlor de tren a ajuns cunoscut pe internet după ce a adresat o întrebare, total neașteptată, unui călător care a relatat ulterior momentul.

Prieteni, faceți cunoștință cu dl. Dan Tat. Este singurul conductor care m-a întrebat vreodată dacă totul este în regulă în timpul călătoriei cu trenul.

Nu doar o dată, ci din timp în timp intra în compartiment și ne întreba dacă sunt probleme, daca este cald sau frig (probabil să modifice temperatura aerului condiționat). Primul gând a fost că sunt probleme în compartimentul în care stăteam, dar când am ieșit pe culoar am observat că facea același lucru cu toți călătorii.

Când s-a întors, l-am oprit pentru o clipă și nu am putut să nu-i spun faptul că este singurul conductor care m-a întreabat de sănătate în timpul călătoriei. Răspunsul lui a fost fabulos: “Mulțumesc, dar este ceva normal! Cum să nu am eu grijă de călătorii mei?!”

Acest om cu atât de mult bun simț, modestie și grijă față de călătorii săi merită toată aprecierea noastră!”, scrie Bogdan Moșescu pe pagina lui de Facebook.