Știri

Mesajul transmis de Klaus Iohannis după accidentul înfiorător din Ialomița

Aflat în timpul unei vizite în Iași, Klaus Iohannis a făcut declarații privind accidentul înfiorător din Ialomița, unde 10 oameni au murit, iar alți șapte s-au ales cu răni grave. Președintele României a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

Mesajul transmis de Klaus Iohannis după accidentul înfiorător din Ialomița

“Avem nevoie de infrastrcutură rutieră, digitală. Astăzi avem dinpăcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie, de infrastrcutură decentă. Azi-dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morți și aproape 10 răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce poți să spui, condoleanțe și îmi pare foarte rău. Ce să înțelegem de aici? Să înțelegem că lispa de infrastrcutură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSDiștilor costă vieți de români. Dragii mei, avem nevoie de această infrastrcutră. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiție politică, în niciun caz un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilității avem nevoie de infrastructură ca de aer, altfel pur și simplu vom rămâne în urmă”, a declarat președintele României.

Șeful statului susține că România a rămas în urmă.“Cum în urmă trebuie să recunoaștem a rămas România, fiindcă am avut din nefericire atâția ani la conducere PSD. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României”, a mai adăugat Klaus Iohannis.

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.